Contact

Kapcsolat

A történetünk

Cégünket Tallinnban, az Európai Unió Szilícium-völgyében alapítottuk meg. 

Mára már világszerte segítjük a vállalkozásokat.

Az Intelligenta.eu csapata büszke arra, hogy otthonának nevezheti Tallinnt, Észtország fővárosát.Ez a város nem véletlen érdemelte ki az Európai Unió Szilícium-völgye elnevezést. Itt a digitális innováció nem csak egy divatos kifejezés; itt ez az életmód. Észtország volt az első ország, amely az állam szolgáltatásainak 99%-át digitálisan kínálta már 20 évvel ezelőtt is, amely az Internet elérést alapjogként határozta meg és jelenleg is világelső a digitális kormányzásban. Ez az innovációs szellem határoz meg minket is, és inspirálja küldetésünket, hogy az MI-t mindenki számára érthetővé, könnyen használhatóvá tegyük.

Helyzetünk lehetővé teszi számunkra, hogy első kézből lássuk a technológiai újításokat, különösen az MI területén. Észtország digitális átalakulásra és technológiai oktatásra való összpontosítása egy olyan környezetet biztosít számunkra, amely ösztönzi a kreatív gondolkodást. Ez a tökéletes alapja annak, amit kínálunk.

Az, hogy Európa technológiai központjában vagyunk, lehetővé teszi számunkra, hogy az iparág vezető szakértőivel működjünk együtt és lépést tartsunk az iparági trendekkel. Nem csak az MI-t tanítjuk; egy olyan közösség részei vagyunk, amely alakítja annak jövőjét. Ez az innovációs ökoszisztéma garantálja, hogy tanfolyamaink és konzultációs szolgáltatásaink mindig naprakészek, gyakorlatiasak és relevánsak.

Miért szeretünk Észtországban lenni? Mert ez egy olyan ország, amely ugyanannyira értékeli a fejlődést és az innovációt, mint mi. Az Intelligenta.eu-nál nem csak tanfolyamokat kínálunk; egy nagyobb közösség részei vagyunk, amely a technológiát mindenkinek egyszerűvé és elérhetővé kívánja tenni. Csatlakozz hozzánk, és alakítsuk együtt a jövőt!

Filozófiánk

Mesterséges Intelligencia (MI) mindenkinek, nem csak a tech zseniknek.

Az Intelligenta.eu-nál hiszünk abban, hogy a Mesterséges Intelligencia (MI) használatának mindenki számára elérhetőnek és érthetőnek kell lennie, nem csak az IT specialistáknak. Megértjük, hogy a vállalatok tulajdonosai és menedzserei gyakorlatias, könnyen megvalósítható megoldásokat keresnek – akár csak a munkavállalók. Ezért tanfolyamaink és konzultációink célja, hogy leegyszerűsítsük az MI-t, és könnyen érthető, gyakorlatias használatát tanítsuk meg.

Elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk kiaknázni az MI által kínált lehetőségeket, és hatékonyabbá és innovatívabbá tegyük a munkavégzést. Szakértőink által vezetett tanfolyamaink valós alkalmazásokra fókuszálnak, így biztos lehetsz benne, hogy azonnal használható tudással gazdagodsz. Olyan területekre koncentrálunk, amelyek a legfontosabbak számodra, legyen szó rutinszerű feladatok automatizálásáról vagy nagy adatmennyiségek elemzéséről.

Konzultációs szolgáltatásaink személyre szabott útmutatást kínálnak, amelyek az egyedi igényeidhez igazodnak. Szorosan együttműködünk veled annak érdekében, hogy azonosítsuk azokat a területeket, ahol az MI jelentős hatással lehet rád. Célunk, hogy eszközöket és tudást adjunk a kezedbe, hogy tájékozott döntéseket hozhass, optimalizáld a napi munkádat és versenyelőnyt biztosítson számodra.

Egy gyorsan fejlődő digitális világban elengedhetetlen, hogy lépést tartsunk az idővel. Az Intelligenta.eu-nál ezen az úton útitársak vagyunk veled, és lehetővé tesszük számodra, hogy az MI-t a saját javadra tudd fordítani. Csatlakozz hozzánk, és tegyük együtt okosabbá a jövőt!

Want to talk to us?

We’ll get back to you as soon as possible. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name